Autor: Informer.rs

16.07.2024.

17:22

Foto: profimedia

Sport

Jović bi da se opari! Odlazi iz Milana u ovaj klub?!

Kako stvari trenutno stoje, ni posle odlaska prekaljenog napadača Olivjea Žirua u Milanu neće biti bolje za reprezentativca Srbije. 

Sve se glasnije može čuti da je Jović željan više minuta i boljih finansijskih uslova, pošto u italijanskom velikanu trenutno zarađuje 1.300.000 evra neto godišnje.

Informer

Iako je Milan iskoristio mogućnost da aktivira klauzulu i produži Jovićev ugovor na godinu dana, to nikako ne znači da ne bi bila prihvaćena adekvatna ponuda za strelca jedinog gola za Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Informer

Čelnici slavnog kluba su dogovorili dolazak španskog asa Alvara Morate koji će biti prvi špic, ali žele još jednog napadača! Spominju se Tejmi Abraham iz Rome, Filkrug iz Borusije i Belgijanac Romelu Lukaku, pa je jasno da Luka ne može da se nada da će se naigrati.

Dakle, bio bi nekadašnji fudbaler Real Madrida treća opcija u redovima "rosonera", dok bi u Zenitu bio prva zvezda, a nesumnjivo bio dobio mnogo jači ugovor nego u Italiji.

Vredi istaći i da nekoliko klubova iz Saudijske Arabije žele Jovića u svojim redovima, a ostaje da se vidi za koju opciju će se na kraju odlučiti dete Crvene zvezde.