17.07.2024.

18:09

Foto: EPAIMAGES

Sport

Najvažnije pitanje leta: Gde će Olmo nastaviti karijeru!? Liverpul i Barselona ga čekaju, a on...

Godinama već Dani Olmo važi za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji, a sjajne igre na Evropskom prvenstvu samo su podigle vrednost španskom reprezentativcu. Ofanzivni vezista RB Lajpciga nalazi se na radaru najvećih svetskih klubova, već nedeljama se šuška gde bi mogao da nastavi karijeru i sve su prilike da će, nakon ozvaničenja Mbapeovog odlaska u Real, on biti sledeći veliki transfer ovog leta. 

Tokom Evropskog prvenstva pojavile su se informacije da je Mančester siti dogovorio sve sa Olmom, ali su "građani" odmah demantovali glasine. U trku za njegov potpis odmah se uključio Liverpul, a šuška se da bi Španac mogao nazad u Barselonu. 

I dok se svi pitaju gde će Dani Olmo nastaviti karijeru, Španac uživa u odmoru nakon što je postao šampion Evrope. Ističe ofanzivni vezista da ne razmišlja o transferu već da se oko toga brine njegov menadžerski tim.

- Videćemo... Ljudi koji se bave mojom karijeru znaju šta želim u budućnosti. Ne znam da li ću nastaviti u Nemačkoj. Voleo bih da budem na mestu gde ću biti cenjen i moći da pobeđujem - rekao je Dani Olmo. 

Informer

 

Ništa manje zanimljivo nije ni pitanje budućnosti Nika Vilijamsa. Brzonogi krilni fudbaler oduševio je svet igrama na Evropskom šampionatu i evidentno je da će ga Atletik Bilbao teško zadržati ovog leta. Smatra Olmo da bi se njegov saigrač iz reprezentacije uklopio u svaki tim budući na svoje kvalitete.

- Niko? Pn se uklapa u bilo koji tim na svetu, ali mora da odluči šta je najbolje za njega. Neverovatan igrač i sjajna osoba, srećan sam zbog svega što je  uradio - dodao je Olmo.

I Niko Vilijams jedan je od fudbalera koji se dovodi u vezu sa Liverpulom i Barselonom. Dakle, postoji velika šansa da ćemo tandem iz reprezentacije od naredne sezone gledati u istom klubu.