18.07.2024.

08:01

Foto: printscrinee

Sport

Dao gol, pa se prekrstio 3 puta usred Albanije! Ovako je fudbaler Borca ućutkao stadion (VIDEO)

Šampion Bosne i Hercegovine je poražen od Egnatije u Elbasanu sa 2:1, ali je zbog pobede od 1:0 u prvom meču odluka o pobedniku pala posle penala. Tu je Borac bio siguran i sa 4:1 prošao dalje nakon dva promašaja albanskog prvaka.

Posebno je u fokusu bio pobednički pogodak Davida Čavića. Preuzeo je odgovornost i pogodio za pobedu u četvrtoj seriji penala protiv albanskog tima. Usledio je muk na stadionu u Elbasanu. Nakon što je lopta pogodila mrežu Čavić se tri puta prekrstio pre nego što su saigrači stigli do njega da zajedno proslave veliku evropsku pobedu.

Očekivano, usledili su zviždusi sa tribina, ali to igrače Borca nije sprečilo da proslave trijumf i prolazak u naredno kolo. 

Podsetimo, sa tribina stadiona u Elbasanu tokom meča se moglo čuti "Ubij Srbina", uz povike "UČK", zbog čega je sudija u jednom momentu morao da prekine utakmicu.

David je rođeni Banjalučanin i osim za Borac igrao je kratko i u Leotaru iz Trebinja kao pozajmljeni fudbaler svoje matične ekipe. Borac će u drugoj rundi kvalifikacija igrati protiv PAOK-a