18.07.2024.

10:09

Foto: printscreen

Sport

Reprezentativac Srbije uzeo lovu od Španaca, pa verio devojku! (FOTO)

Momak koji je zablistao u dresu kluba iz Humske i obezbedio sebi dobrim igrama poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije, rešio je da iznenadi lepu izabranicu i iako ima samo 20 godina, upitao je da li želi da provede život sa njim.

Sve je mladi Baždar savršeno isplanirao, priredio devojci romantično veče u Beogradu na vodi, a onda je kleknuo i upitao Ruševićevu da se uda za njega. Lepotica je pristala i sada Samed može spokojno da krene u svoju avanturu u Španiji.

Podsetimo, potpisao je Baždar ugovor sa španskim drugoligašem na čak pet godina, a nije krio zadovoljstvo provedenim periodom u Humskoj.

"Slušao sam svaki put da je teško, ali nisam verovao da će mi ovako stati knedla u grlu. U Partizan sam došao sa trinaest godina i sve o čemu sam sanjao je da debitujem za seniorsku ekipu i da postignem gol u derbiju! Deo tih snova sam ostvario, a onaj drugi deo ostavljam mojim prijateljima i saigračima, a to je da vrate titulu u Humsku, osvoje trofej Kupa i opet odu što dalje u Evropi. Znam da mogu, znam da su jaki i jedino što ne može niko da im oduzme je vera i vizija! Zato, mom Partizanu, ostavljam u amanet da ova generacija završi ono što nismo uspeli dok sam ja bio tu, da paze jedni na druge, budu jedinstveni i uz naše navijače i naš Jug zajedno slavimo titulu u Humskoj", napisao je nedavno Baždar na svom Instagram nalogu.

Inače, Saragosa je na ime obeštećenja platila 3,5 miliona evra Partizanu, a srpskom viceprvaku pripašće i određeni procenti od naredne prodaje Novopazarca.

Informer

Mladom napadaču je ukazana šansa da debituje za seniorski tim Srbije na pripremnim mečevima u Rusiji i Kipru u martu ove godine. Nije bio među putnicima na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali je definitivno na dobrom putu da nađe mesto u novoj, podmađenoj reprezentaciji koju namerava da napravi selektor Dragan Stojković.