19.07.2024.

10:36

Foto: Starsportphoto

Sport

Strateg "čarapana": U Humskoj ćemo pokazati Napredak sa novim licem, dođite i vidite sve!

Fudbaleri Partizana suočiće se sa ekipom Napretka (21.00, Arena premijum 1), u okviru prvog kola Superlige Srbije. Iako će izabranici Gorana Stevanovića nominalno biti domaćini, meč će se odigrati na stadionu u Humskoj, s obzirom da se u Kruševcu obavljaju radovi, tako da će crno-beli imati priliku da praktično gostuju u svojoj kući. 

Povodom ovog nesvakidašnjeg slučaja, na konferenciji za medije se javnosti upravo obratio stručnjak na klupi "čarapana", koji je rezimirao pripremni period svog tima, i najavio dobru "predstavu". 

- Uspeli smo da u kratkom roku formiramo dobru bazu, napravimo potentnu ekipu. Uradili smo pripreme na visokom nivou, igrali sa tri dobra protivnika, i to daje samopouzdanje da možemo ući u sezoni sa visokim ambicijama. Pravu inspiraciju daje što je tim sastavljen od momaka velikih igračkih i mentalnih kvaliteta. No, kao glumci pred premijeru, kada kažu: ‘Dođite, pa vidite sve’. Tako i mi jedva čekamo da prikažemo novi Napredak sa novim karakterom i licem. Istrajan, borben, fanatičan - istakao je Stevanović.

Informer

Napredak - Partizan

Iako je sjajne sezone proveo u Humskoj, kako kao igrač tako i kao trener, ipak veruje da Kruševljani mogu ponovo pomrsiti račune crno-belima.

- Napredak je prethodnih godina mnogo problema zadavao Partizanu, tako da će on biti motivisan, ali ja želim da pričamo delima, ne rečima. Da ne ulazimo ni u euforiju ni u agoniju, jer u Srbiji si ili na nebu ili u blatu, a to je zamka, već da idemo iz kola u kolo na svom putu. Žao mi je što u mom prvom mandatu publika zbog korone nije mogla na tribine, tako da jedva čekam da zaigramo u pravoj fudbalskoj atmosferi u Kruševcu - zaključio je Stevanović.