19.07.2024.

12:58

Foto: printscreen Twitter

Sport

Navijači poludeli za Vlahovićem! Evo kako su Srbina dočekali ispred trening kampa Juventusa! (FOTO/VIDEO)

Naš reprezentativac je rano jutros stigao u trening kamp "stare dame", kako bi obavio sve neophodne medicinske preglede pred start nove sezone italijanske Serije A.

Pre nego što se prepustio doktorima, napadač Juventusa je proveo neko vreme sa navijačima koji su ga čekali ispred i podelio gomilu autograma. Na njegov potpis par sati čekali su mališani, verni navijači "bjanko-nera", ali i mnogobrojne devojke koje ga prate kako zbog fudbala, tako i zbog atraktivnog fizičkog izgleda.

Da će Vlahović biti jedna od glavnih karika ekipe i naredne sezone, na nedavnoj konferenciji za medije izjavio je strateg kluba iz Torina, Tijago Mota. Italijansko-brazilski fudbalski stručnjak smatra da potencijal srpskog reprezentativca nije upitan i da će kod njega u ekipi mnogo napredovati.

- Vlahović je vrhunski igrač, ali talentu je sigurno potreban tim i timski duh. Kada ovo funkcioniše, talenti se pojavljuju sami. Ne sumnjam da će on i drugi igrači imati odličnu sezonu sa razvojem tima. Mnogo je napredovao pod vođstvom Alergija, ali mogu slobodno da kažem da će još više napredovati sa mnom. Njegov potencijal nikada nije bio pod znakom pitanja - izjavio je Mota.

Po završetku fizičkih testova i lekarskih pregleda, bivši napadač Fiorentine će se odmah pridružiti timu na prvom treningu pod vođstvom Mote, a  potom će se ekipa "stare dame" uputiti u Herzogenburg, gde će od 20. do 26. jula provesti drugi deo priprema za novu sezonu.