19.07.2024.

15:25

Foto: profimedia

Sport

Loše vesti za Partizan? Vasić otkrio planove: Želim da pomognem Palermu!

Momak rođen u Italiji ima dvojno državljanstvo i roze dres Sicilijanaca je zadužio prošle godine, nakon dolaska iz Padove.

U novom klubu se nij naročito naigrao, već je priliku vrebao sa klupe. Beogradski crno-beli su želeli to da iskoriste, pa su kontaktirali Vasića željni da dogovore pozajmicu.

Informer

Vasić u dresu Palerma

Ako je suditi po poslednjoj izjavi talentovanog veziste, do saradnje sa "parnim valjkom" neće doći, pošto je otkrio planove za budućnost, a u njima je jasno istaknut Palermo.

Prošla sezona mi je bila korisna, jer sam mnogo toga naučio i napredovao sam kao igrač. Ali, sada želim da ovo bude moja godina, želim da ostavim snažan utisak i da dam veliki doprinos rezultatima Palerma. Naporno sam radio i neće biti izgovora za mene. Želim da imam bitnu ulogu u timu Palerma. Znam da mogu da pomognem ekipi. Vratio sam fizičku snagu koju sam izgubio tokom prošle sezone zbog nedostatka kontinuiteta - poručio je Vasić za "Stadion njuz".

Pretpostavka je da Partizan želi da nadoknadi odlazak Sameda Baždara u Saragosu, ali je sva prilika da će zamenu morati da traže na drugom mestu.

Vasić je već nastupao za mlađe selekcije naše zemlje, pa je pitanje vremena kada će se pojaviti i u planovima selektora seniorskog tima.