20.07.2024.

07:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Kao u snu! Ljubimac "delija" bio specijalan gost Španca na EURO! (FOTO)

Otkrio je omaleni ofanzivac da nije propratio Kup Amerike i osvajanje titule njegove Argentine kako dolikuje, jer je bio u Berlinu na finalu kontinentalne smotre!

Popularni Lučo je nakon pobede Španije nad Engleskom (2:1) slavio u hotelu na do jutra sa osvajačima šampionata.

- Zvao me Dani Olmo, sve je on sredio. Bili smo Junior Fernandez, moj sin i ja. Nakon utakmice bili smo čak i na terenu, a mali mi je bio u šoku. Nije mogao da veruje šta se događa. Slikao se sa svima, sa Jamalom, Nikom Vilijamosom, Pedrijem, Rodrijem, Karvahalom, De La Fuenteom, Olmom... I dalje mu nije jasno što se dogodilo i presrećan je - prekao je Ibanjez za hrvatski Index.

Informer

Salže se sa mnogima ljubimac "delija" da je Španija potpuno zasluženo osvojila prestižno takmičenje.

- Ne sećam se kada je neko poslednji put osvojio neki veliki turnir čistije i uverljivije. Već nakon prvog kola i pobede 3:0 nad Hrvatskom, znao sam da će biti prvaci. Mladi su, željni i gladni pobeda, a svako zna što mu je posao na terenu. Bilo je odličnih ekipa poput Francuske, Holandija i Engleska su takođe jake i dobre, ali Španija je za koplje iznad - smatra Argentinac.

Informer

Podsetimo, iskusni brzonogi as je u bogatoj karijeri igrao za Dinamo iz Zagreba u kojem je igrao i Dani Olmo, potom Boku, Rasing, Đer, Trabzonspor, Karabukspor, Zrinjski, Grafičar, a od prošlog leta je član hrvatskog drugoligaša Jaruna, gde u smiraj igračke karijere paralelno započinje i trenersku.