20.07.2024.

11:30

Foto: Shutterstock/Zoran Sinko

Sport

Lalatović bez dlake na jeziku! Odgovorio na najintimnija pitanja: Jurile ga poznate starlete i pevačice!

Poznat kao neko ko nikada nije imao dlake jeziku, mladi stručnjak progovorio je o burnom ljubavnom životu i devojkama koje su ostavile najdublji trag  njemu.

Želim da se vratim u Niš, da završim započeto u Radničkom. Imam šta da odužim gradu i "meraklijama". To je grad gde sam bio vrlo, vrlo srećan. Kao malo puta u životu. Gde sam voleo, i gde sam bio voljen. Tamo sam se zaljubio, baš sam se zaljubio! Posle moje bivše supruge Ive bila je to žena koju sam do tada najviše voleo. Zove se Marija" - rekao je Lalatović  u intervjuu za Mozzart sport.

Informer

Nije želeo da se suzdržava, "femka" niti uvija u foliju kako mnogi muškarci sigurno bi, već je iskreno do koske pričao o ljubavnom životu.

- Posle moje bivše supruge Ive bila je to žena koju sam do tada najviše voleo. Zove se Marija. Mnogo smo se voleli i bilo nam je lepo. Pozdravljam je ovom prilikom. Večno ću žaliti što nisam postao niški zet. Da sam ostao tamo sigurno bih je oženio, ali bila je zaokupljena poslom, nije pošla sa mnom. To je život, ali je još jednom je pozdravljam. Marija je sjajna devojka. Nadam se da joj je otac dobro. Stvarno sam mislio da ću sa njom zasnovati porodicu, imati još dece. Nego, nešto sam naučio kroz sve ove godine,  mislim da sam mnogo zreliji - kaže nekadašnji kapiten i trener Crvene zvezde.

Informer

Lalatović otkriva da je shvatio koliko je ljubav važna u životu.

- Ljubav je mnogo važna, najvažnija. Bio bih mnogo srećniji da imam nekog pored sebe. A bio bih bolji trener, sto posto. Ne kao Murinjo, ali bolji trener svakako. Eto, sad smo pomenuli Mariju. Sjajna žena, sjajan drugar, sjajna ćerka. Radila je privatni biznis sa porodicom. Posle nje je bila Dragana iz Batajnice. Uh, I nju sam baš voleo. Zaslužuje da je pomenem. Imala je posao, radila i kao bebisiterka… Nije u tom trenutku bila spremna da se ostvari kao majka… Divna je. Isto kao Marija. Lepe, bre. Moje devojke su uvek bile lepe, prirodne pametne, kao Iva, bivša supruga, Marija i Dragana. Ja ti, brate, ne volim silikonke. Nikada nisam jurio te starlete, glumice i pevačice. Jurile su one mene. Ali to nije bitno. Morao sam samo da pomenem Mariju i Draganu. Ljubav, brate, to meni treba, da me sačeka kući… Da se smejamo, gledamo filmove, nadam se da će treća biti sreća. Ja sam razveden. Budim se i ležem sam. To nije dobro - otvorio se Nanad Lalatović.

Poželeo je i da se izvini ženi zaposlenoj u Napretku iz Kruševca. 

- Žele bih da se izvinim ženi iz tog kluba, Valentini. Znate sigurno onu konferneciju kada sam je izvređao. Jeste ona bila bezobrazna prema meni, ali nisam smeo onako da reagujem. Dugujem joj izvinjenje, žena je… Bio sam iziritiran pošto su mi vređali ženu i ćerku. Malo me je ona uvredila, ali ništa mi nije ružno uradila. Nisam se poneo kao muškarac. Da mogu sad bih je nazvao telefonom. Malo me je dalje sramota. Ona je mene obožavala, ja sam nju obožavao. Moja supruga je pila kafu sa njom. Smejali smo se i družili. Iznervirao me tip koji mi je psovao ćerku, onako istetoviran. Ona je gospođa, dama, sportski radnik - pokazao je Lalatović pokajanje.

Informer

Upitan je i za onu priču da je  igračima pokazivao "Roleks" i govorio da ima stan na ruci?

- Nije baš tako, ali evo jedna anegdota. Kada sam bio u Radničkom, dolazi mi mali Ranđelović I kaže, onako s njegovim, leskovačkim naglaskom: Šefe, će mi daš onaj sat, treba izvedem neku devojku večeras u diskoteku, mnogo je ubava? Ja imam dva vredna sata. Pitam ga, hoćeš jednoiposoban stan ili garsonjeru. I dam mu onaj vredniji. Sutradan mi dolazi Lazar I kaže: Šefeeee, proradio sat, poljubila me… Tako je bilo, tako sam ja pravio atmosferu. Kladio sam se sa njima, na primer, ko mi da šest golova iz šest slobodnjaka dobija od mene sat. I to roleks. Babić iz Proletera uspeo skoro. Dao pet od pet. Ja onda pravim foru, uzimam sat I dajem mu ga u ruku, kao vidi koliko je težak. On šutira preko gola. Morao je sa shvati da to nije sat za njega, a-ha-ha - otkrio je Nenad Lalatović.