20.07.2024.

12:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Sa Uba do Premijer lige: On je poput Baneta Ivanovića ili Nemanje Vidića!

Talentovani defanzivac rodom iz Novog Sada bio je jedan od najzaslužnijih za plasman Jedinstva u elitu protekle sezone.

Predsednik kluba, nekada proslavljeni igrač Čelsija i reprezentacije Srbije, Nemanja Matić uporedio je Pivaša sa srpskim asovima u Premijer ligi Branislavom Ivanovićem i Nemanjom Vidićem.

Informer

Mnogo očekuje od Pivaša - Nemanja Matić

- Miodrag je ogroman talenat i ozbiljan potencijal. Na putu je da se nađe na spisku seniorske reprezentacije. Nismo videli igrača sa ovakvim predispozicijama još od Nemanje Vidića ili Branislava Ivanovića - rekao je prvi čovek Ubljana.

Pivaš je upisao sedam nastupa za nacionalni tim u uzrastu do 17 godina, a seniorsku klupsku karijeru započeo je u austrijskom Gredigu.

Prošle sezone je upisao 17 mečeva u Superligi Srbije i zabeležio jednu asistenciju, ali i demonstrirao raskošni talenat koji nije promakao stručnom oku engleskih skauta.

"Prosto je neverovatan osećaj pridružiti se klubu kakav je Njukasl. Ne mogu da dočekam treninge i utakmice. Pogledao sam projekat kluba i sve izgleda sjajno. Video sam da se mladi igrači jako dobro razvijaju ovde, pa i ja želim isto. Jako sam uzbuđen i nestrpljiv da istčim na teren", rekao je Pivaš za sajt "svraka".