20.07.2024.

20:17

Foto: Starsportphoto

Sport

Pavlović ponovo Salcburgov "talac"! On želi u Milan, ali Austrijanci ne žele da ga prodaju...

Nije se Srbija proslavila na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, a jedna od retkih svetlih tačaka u taboru "orlova" bio je Strahinja Pavlović. Mladi štoper ostavio je sjajan utisak tokom turnira u Nemačkoj, privukao pažnju brojnih klubova zbog čega može da bira gde će nastaviti svoju karijeru. Po svemu sudeći izbor je pao na Milan, ali mu problem predstavlja Red Bul Salcburg.

Pre desetak dana činilo se da je transfer na "San Siro" gotova stvar budući da je Pavlović rešio da u crveno-crnom dresu nastavi karijeru. Ipak, Salcubrg se pokazao kao težak pregovarač, a vlasnici Milana na sve načine pokušavaju da obore traženo obeštećenje. Navodno, Austrijanci traže 30.000.000 evra, dok "rosoneri" nude pet miliona manje zbog čega posao još uvek nije završen. 

Italijani javljaju da bi Pavlović mogao da ubrza čelnike Salcburga kako bi ga što pre pustili u Milan budući da je srpski štoper nezadovoljan odnosnom kluba prema njemu. Transfer guru - Fabricio Romano, javlja da je Pavlović jasno stavio do znanja Austrijancima da želi da ide i to samo u Milan. 

Informer

 

Nažalost, ovo nije prvi put da Salcburg "buši" transfer Strahinje Pavlovića budući da je srpski reprezentativac na izlaznim vratima bio i zimus. Kako je pisao "Salcburger", Pavlović je tada suspendovan i izbačen iz tima zbog toga što je od kluba tražio da ga proda u Juventus ili Brajton, ali su Austrijanci odbacili takvu mogućnost. 

Vrlo brzo su ratne sekire zakopane, Pavlović je vraćen u tim, ali uz dogovor da tokom leta bude pušten ukoliko stigne odgovarajuća ponuda. Nakon Evropskog prvenstva javio se Milan i sve su prilike da će RB Salcburg morati da popusti i proda jednog od najboljih igrača.