20.07.2024.

23:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Trajković pred Spartak: Moramo biti agresivniji od rivala, iskusna su ekipa!

Strateg tima koji je minulu sezonu završio na devetom mestu Superlige Srbije, poručio je da njegova ekipa mora da pokaže veću motivaciju od kluba iz Subotice, kako bi ostvarili željeni rezultat.

- Neophodno je da budemo agresivniji od rivala. Prva nam je utakmica u sezoni, igramo kući i ovi momci što su došli trebalo bi da pokažu da zaslužuju da budu ovde. Start je bitan, ali je za neke stvari potrebno i vreme. Mi ga baš i nismo imali - rekao je Trajković.

Informer

Fudbaleri Novog Pazara

Bivši trener niškog Radničkog smatra da su protivnici dobro uigrana ekipa uz kvalitetnog trenera, tako da na predstojećem meču moraju da daju sve od sebe kako bi upisali tri boda na tabeli domaćeg prvenstva.

- Iskusna su ekipa, koja je doživela malo promena tokom leta. Uz kvalitetnog trenera Miloša Kruščića, to je njihovo najveće bogatstvo - naveo je Trajković.

Zbog radova na travnatoj podlozi Gradskog stadiona, ekipa kraj Jošanice će protivnike iz Subotice na početku prvenstva dočekivati na Atletskom stadionu, a meč će se odigrati bez prisustva publike.