21.07.2024.

15:45

Foto: AP/Photo

Sport

Novo leto, nova zvezda u Saudijskoj Arabiji! As Sitija spakovao kofere

Početkom meseca je sjajni golgeter dovođen u vezu sa Bliskim istokom, a poslednje saznanje "Dejli mejla" kaže da je posao završen!

De Brujne je imao još godinu dana ugovora sa "građanima", ali je sve ukazivalo na prevremeni rastanak.

U razgovoru za belgijski "HLN", Kevin je najavio promenu sredine u skorije vreme, pa je bilo samo pitanje koji klub će izdvojiti dovoljnu sumu kako bi ga privoleo u svoje redove.

- Ugovor mi traje još godinu, pa razmatram sve opcije. Moj najstariji sin ima osam godina i ne zna ni za šta van Engleske. Stalno pita koliko dugo ću igrati za Siti. Kad dođe čas, moram da budem spreman. U mojim godinama, morate biti otvoreni za sve. Govorimo o neverovatnoj svoti novca za, vrlo verovatno, kraj karijere. Morate i o tome da mislite. Mnogo bih zaradio igranjem dve godina, ranije mi je za to bilo potrebno 15 - govorio je De Brujne.

Informer

Ponudu iz Saudijske Arabije nije mogao da odbije

Iza sebe je ostavio nešto lošije izdanje na Evropskom prvenstvu, pošto je Belgija podbacila i takmičenje završila u nokaut fazi porazom od Francuske 1:0.

De Brujne je odigrao sve mečeve u dresu nacionalnog tima i postigao jedan gol, ali nije ostavio bogzna kakav utisak.

Ukoliko su navodi britanskih medija tačni, Kevin će naredne sezone biti saigrač sa Karimom Benzemom i Ngolo Kanteom u Saudijskoj Arabiji.