22.07.2024.

08:59

Foto: profimedia

Sport

Mijatović brutalno iskren: Modriću, povuci se, vreme je!

Čuveni jugoslovenski fudbaler nije štedeo Modrića. Ističe da je izgubio ulogu kod trenera Karla Anćelotija, uglavnom je ulazio sa klupe.

Letos je takođe imao ponude drugih klubova, ali ostao je u Real Madridu. Mentalno se pripremio da više nije neizostavni igrač prve postave. Prihvatanje toga smiriće i njega i trenera Karla Anćelotija. Nekome kome je toliko godina tamo teško je prihvatiti da ga izostavlja, ali... Mislim da je shvatio situaciju i od tada pokušava da pomogne ekipi. Ne znam hoće li igrati na sledećem Svetskom prvenstvu, s Lukom se nikada ne zna, ali smatram da je vreme da se povuče. Bude li to moguće u Real Madridu, još bolje - kazao je Predrag Mijatović za "Cadena Ser".

Informer

Luka je stigao u Madrid za oko 35 miliona evra iz Totenhema u leto 2012. godine. Do sada je odigrao 534 utakmice u "kraljevskom dresu" i osvojio je šest pehara Lige šampiona, četiri titule u La Ligi, dva Kupa Kralja... Imao je brojne ponude da ode iz Reala, Arapi su mu nudili milione, ali je čak pristao i na manju platu  da ostane u klubu. Kako mediji prenose, novi jednogodišnji ugovor koji Modrić potpisao sa Realom težak je 10.400.000 evra bruto, što znači da će dobiti oko pet miliona evra neto, što je više nego duplo manje od sume koju je prihovodovao minulih godina.