22.07.2024.

13:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Nije samo Milan! Još jedan velikan želi Pavlovića!

Prethodnih dana je Strahinja Pavlović (23) jedna od glavnih tema na Apeninima ovog leta, s obzirom da čelnici Milana uveliko pregovaraju sa Salcburgom o transferu.

Ugledni list "Gazeta delo sport" juče je objavio da je sjajni štoper prihvatio ponudu, dogovorio sve lične uslove sa "roso-nerima" i platu od 1,5 miliona evra po sezoni, kao i da je ljudima u austrijskom vicešampionu saopštio da želi da ide u Italiju. Ostalo je da se klubovi dogovore oko obeštećenja, a pominjala se cifra od oko 20 miliona evra.

Međutim, sada se situacija zakuvala. Španski "Relevo" prenosi da se Atletiko ozbiljno uključio u ovu priču i da želi da pomrsi račune sedmostrukom šampionu Evrope.

Naime, trener "jorgandžija" Dijego Simeone kao primarnu metu prvo je označio slovačkog asa Davida Hancka iz Fejenorda. Ipak, problem je nastao u visini obeštećenja, pa su se Madriđani zato vrlo brzo okrenuli Pavloviću.

Informer

Strahinja Pavlović

Prema informacijama sa Pirineja, skautima kluba sa stadiona "Vanda Metropolitano" svidelo se ono što je naš reprezentativac prikazao tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj i ne bi im bio problem da za njegovo dovođenje plate i do 25 miliona evra. Sada je Salcburg na potezu.

Takođe, Atletiko ima i neke rezervne opcije, ukoliko ne uspeju da privole momka koji je ponikao u Partizanu. Na toj listi su Jaka Bijol, Emerik Laport i Najef Agerd.