22.07.2024.

15:00

Foto: profimedia

Sport

Pašće vam vilica! Real ima VIP mesta za milionere, mesto u društvu posebnih vredi 250.000 evra

Opelješiće navijače, VIP navijače, jer prave 300 VIP mesta na stadionu. Ne, neće to biti obična VIP mesta, nego mega ekskluzivna, pa će se bogataši utrkivati ko će pre do njih bez obzira na cenu koja je paprena. Cena ulaska u "klub posebnih" za narednih 30 godina, buduće članove koštaće neverovatnih 250.000 evra.

To nije sve, jer  morati da plate i redovnu godišnju članarinu.  Kažu da će Kilijan Mabape i Džud Belingem biti ljubomorni, jer iz Reala tvrde da su lože bolje od onih igračkih i da imaju neverovatan pogled na teren. Njihova želja je da na tribine privuku milionere kojima bi bila sitnica da plate tu cenu.

Informer

VIP navijač koji iskešira 250.000 evra dobiće posebno mesto na parkingu, a članovi će osim utakmicama Reala imati pristup i drugim dešavanjima na "Bernabeu" kao što su koncerti i NFL mečevi. Očekivano, ljubitelji luksuza će uživati u posebnom vrhunskom piću i hrani.

Informer

Informer

Informer

Očekuje se da ta posebna VIP zona bude otvorena naredne godine. "Bernabeu" posle renoviranja ima mesta za 85.000 navijača, pokretan krov i najmoderniji teren, veliki ekran koji pokriva 360 stepeni i čak i noćni klub koji može da primi do 200 zvanica.