24.07.2024.

11:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Rat se nastavlja! Napredak ismeva Partizan, pljušte psovke i uvrede

Crno-beli su na startu Superlige dobili Napredak sa 1:0. Okršaj je počeo u prvom kolu Superlige Srbije kada je administrator profila kruševačkog kluba na Instagramu i mreži X objavio da je konačan rezultat utakmice uz fotografiju iz 68. minuta kad je fudbaler Napretka Miloš Tošeski dobio direktan crveni karton.

Pale su tada na mrežama teške reči i prozivke, a nastavaka je usledio posle kvalifikacija za Ligu šampiona. Opet je prašinu podigao administrator kruševačkog kluba na društvenoj mreži "X". Posle debakla crno-belih od 6:2, usledila je brutalna prozivka.

"Zna li se, možda, kako se završio drugi set sinoć?", napisao je administrator na profilu Napretka na društvenoj mreži "X", a komentar je bio odgovor na prokokaciju crno-belih posle utakmice u Humskoj: "Saće Terzić da vam dostavi saopštenje da objavite, samo da se probudi".

Očekivano, usledio je žestok odgovor navijača Partizana.

"Čuj ove klošare što ih je je neki Krit razmonitrao 6:0 u jedinom izlasku u Evropu",  glasi jedan od komentara nezadovoljnih navijača Partizana.
 

Navijači Napretka su dodali ulje na vatru.

"Šalu na stranu, ali oni su ubeđeni da njih neko krade u domaćoj ligi i izađu na Evro scenu i dobiju 6 golova u prvom meču".

"Šteta što i sinoć nisu mogli da im, skroz pošteno, gostuju na JNA...Možda bi izborili taj brejk bar", napisao je jedan navijač, dok većina nije birala reči, pa su pljuštale psovke i uvrede na sve strane.