24.07.2024.

19:47

Foto: EPA Images

Sport

Šta zna srce šta su milioni! Trent odjavio Real, ne želi iz Liverpula!

Uspeo je Real Madid ovog leta da detonira tržište i angažuje Kilijana Mbapea, ali "blankosi" nemaju nameru tu da se zaustave. Kako prenose mediji na Ostrvu, španski velikan želeo je da Džudu Belingemu dovede društvo iz reprezentacije - Trenta Aleksander-Arnolda, ali je as Liverpula odbacio mogućnost da napusti "Enfild". 

Plan Reala bio je da iskoristi loš trenutak u taboru engleskog velikana nakon odlaska Jirgena Klopa. Smatrali su u Madridu da prve zvezde Liverpula neće biti  zadovoljne izborom novog trenera - Arne Slota, ali među njima sigurno nije Aleksander-Arnold.

"Trent je već razgovarao sa novim trenerom i izuzetno je uzbuđen zbog nove ere na "Enfildu". Sve se to dešavalo pre Evropskog prvenstva, a i sada su u kontaktu. Imali su odličan razgovor, Trentu se posebno dopalo što je Arne Slot pokazao poštovanje zbog njegove odluke da bude fokusiran na reprezentativne obaveze", objašnjava izvor blizak engleskom fudbaleru, a prenosi "TheSun". 

Informer

 

Aleksander-Arnold je, inače, dete Liverpula, a od prošle sezone i zamenik kapitena. Očekuje se da vrlo brzi postane i kapiten na "Enfildu" budući da slovi za miljenika navijača budući da je rođen i odrastao neposredno pored kultnog engleskog stadiona. 

Real će svoju sreću morati da potraži negde drugo, Aleksander-Arnold je ima u Liverpulu.