24.07.2024.

20:17

Foto: EPAIMAGES

Sport

"Kopljanici" puni hvale za Vojvodinu: Dobri su, menjaju taktike tokom meča...

Fudbaleri Vojvodine i Ajaksa odigraće sutra od 20.30 časova u Amsterdamu prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Sutra ujutro ću saopštiti igračima sastav. Duge pripreme su mi omogućile da bolje upoznam igrače. Namerno smo birali novu postavu za svaki meč na pripremama kako bismo videli hemiju između različitih igrača. Konkurencija je bila velika. To će uglavnom biti kolektiv tokom cele sezone - rekao je Farioli na konferenciji za medije, prenosi sajt kluba.

Italijanski trener je pohvalno govorio Vojvodini.

- Pogledali smo njihov tim iz prošle sezone. Takođe želimo povratne informacije od klubova koji su igrali protiv njih. Moramo da razumemo šta će igrati tokom utakmice. Dobri su u rotiranju sistema/taktike tokom meča. Moramo biti spremni kao tim i pročitati kakav plan imaju -  dodao je Farioli.

Informer

 

Fudbaler Džordan Henderson je poručio da će dati sve od sebe u sutrašnjoj utakmici.

- Moj pun fokus je da pomognem klubu i saigračima u sutrašnjoj utakmici. Prošle sezone smo bili u teškoj situaciji. Borili smo se da stignemo do evropskog fudbala - rekao je Henderson.

Revanš meč biće 1. avgusta u Bačkoj Topoli. Pobednik dvomeča igraće u trećem kolu LE protiv boljeg iz duela između Panatinaikosa i Boteva. Poražena ekipa sastaće se sa boljim iz duela između Maribora i Univerzitatee iz Krajove.