26.07.2024.

13:03

Foto: Starsportphoto

Sport

Ljubitelji fudbala, požurite po ulaznice! Evropski šampion stiže na "Marakanu"

Mnogo je razloga zašto se očekuje barem solidno pupunjen, ako ne krcat stadion toga dana. Srbija je fantastičnim partijama u proteklom periodu izborila A diviziju i u grupi će odmeriti snage sa Španijom, Danskom i Švajcarskom. Nakon tog lepog perioda, usledio je jedan prilično turbulentan.

Informer

Neuspeh na Evropskom prvenstvu i poslednje mesto u grupi, rezultirali su pre svega velikim nezadovoljstvom naroda. Selektor Dragan Stojković Piksi bio je na klackalici, ali je ipak ostao na poziciji, mada je to uzrokovalo nezadovoljstvo kod nekih igrača. Za sada se zvanično od državnog tima oprostio kapiten Dušan Tadić. Veliki udarac za ekipu, mada nije isključeno da još neko neće krenuti njegovim stopama. 

Upravo to je razlog zbog kojeg bi narod trebalo da podrži reprezentaciju. U trenucima kada je teško, važno je pokazati da su navijači uz reprezenaciju, da joj veruju i da su ubeđeni da će se opet podići i izboriti plasman na Svetsko prvenstvo. 

Informer

Dodatni motiv zbog čega se očekuje da narod dođe na utakmicu je što je rival Španija. Aktuelni prvak Evrope odlično je igrao na kontinentalnom šampionatu i sigurno postoje oni koji jedva čekaju uživo da vide Jamala, Vilijamsa, Moratu i sotale zvezde "crvene furije". 

Za sada je samo poznato da će karte biti puštene u prodaju u ponedeljak, a o svim ostalim informacijama, Savez će na vreme obavesiti zainteresovane.