27.07.2024.

08:59

Foto: EPA-EFE/PETER POWEL

Sport

Megvajer iznenađen! Rekli su mi da sam u planovima za budućnost

Engleski mediji spekulišu da iskusni 31-defanzivac više nije u planovima trenera Erika ten Haga za narednu sezonu, te da bi mogao da napusti "crvene đavole" posle pet sezona.

Informer

Hari Megvajer i Erik ten Hag

Engleski reprezentativac, koji zbog povrede propustio Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, gde je njegova selekcija stigla do finala, zatečen je navodima da bi mogao da se nađe na transfer listi ovog leta. Megvajer navodno ima garancije da će ga holandski stručnjak ostaviti u timu.

- Da budem iskren, sve što sam čuo jeste da sam u planovima za budućnost u Mančester junajtedu. Spreman sam da se borim za najveće trofeje u Mančester junajtedu - rekao je Megvajer za "Skaj sport". 

Megvajer je bio često osporavan i prethodne sezone u dresu „Crvenih đavola“. Još uvek ima važeći ugovor sa trofejnim engleskim klubom, ali ostaje upitno da li će biti u prvom planu Erika Ten Haga i u narednoj sezoni.

Engleski štoper i dalje ima važeći ugovor sa trofejnim engleskim premijerligašem, koji ističe na leto 2025. godine. Pored Megvajera, pominje se da bi na transfer listi mogli da se nađu i Aron Van Bisak, Viktor Lindelof, Kristijan Eriksen, Skot Mektominej, Džejdon Sančo, kao i Antoni.