Autor: Informer.rs

29.07.2024.

06:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

Bizarno! Mbape izabrao zver od automobila, ali za volan neće da sedne! Ovo je razlog! (VIDEO)

Mbape je kao i sve druge zvezde madridskog Reala od kluba na korišćenje dobio automobil kojeg će koristiti za dolazak na treninge i klupske obaveze.

"Kraljevski" klub je ugovorom vezan za BMW, pa su svi fudbaleri dobili na korišćenje neku od zveri ovog proizvođača, a očekivano Mbape se odlučio na pravu mašinu.

U "moru" izbora on se odlučio za BMW i7 M70 koji dostiže maksimalnu brzinu do 250 km/h. U zavisnosti od verzije brzinu dostigne između tri i četiri sekunde.

Cena ovog automobila na tržištu je gotovo 200.000 evra, a unutrašnjost je opremljena ekskluzivnim sadržajem u kojem će Francuz moći da uživa.

Vrata ovog automobila su toliko teška da se zatvaraju samo pritiskom na dugme, tu je ogroman ekran od 31 inča, razni masažeri i mnogo toga što je jednoj velikoj zvezdi kao što je Mbape neophodno. 

Bizarna činjenica je svakako da Mbape neće biti za volanom ovog BMW-a. On još uvek nema vozačku dozvolu i plaši se vožnje.

To što nema vozačku dozvolu krivi činjenicu da je rano postao zvezda.

- To je jedna od loših strana kad si mladi i uspešan. Nisam uspeo da obavim nešto kao što je polaganje vozačkog ispita. Za mnoge je to bila obaveza, ne i za mene jer sam uvek imao vozača. Nije mi to prioritet - rekao je Mbape.