29.07.2024.

22:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Navijači najavili bojkot: "Dok ne ode "stručnjak" niko ne dolazi"! Špance u Beogradu čekaju prazne tribine?

Velika očekivanja imali su srpski navijači pred ovogodišnje Evropsko prvenstvo i nadali se da će fudbaleri napokon napraviti dobar rezultat. Nažalost, sve se završilo razočaravajućim izdanjem "orlova"... Postignut je samo jedan gol, osvojena tek dva boda, a četa Dragana Stojkovića eliminisana je već nakon grupne faze takmičenja u Nemačkoj. 

Javnost u Srbiji sa razlogom je tražila krivca, a osim nekoliko odlazaka funkcionera Fudbalskog saveza i povlačenja Dušana Tadića iz reprezentacije - ništa se značajnije nije promenilo. Zbog toga, ne treba da čudi revolt među navijačima koji po svemu sudeći neće biti preterano raspoloženi da prate mečeve "orlova" u Ligi nacija, čak ni protiv novopečenog šampiona Evrope - Španije. 

Reprezentacija Srbije dočekuje "furiju" 5. septembra na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, a tim povodom Fudbalski savez objavio je cene karata. Istina, u odnosu na neke prethodne mečeve ulaznice su nešto skuplje, ali se stiče utisak da će navijača na tribinama našeg najvećeg stadiona biti malo zbog nezadovoljstva, a ne poskupljenja. 

Da je tako potvrđuju komentari na društvenim mrežama. Na postu koji je objavio Fudbalski savez Srbije, jasno se vidi da su pristalice nacionalnog tima besne i da veliki broj njih nema želju da dođe na meč protiv šampiona Evrope. 

"Bojkot dok ne ode "stručnjak" sa klupe", glasio je jedan od komnetara sa najviše jakova. 

Neki od navijača bili su i kreativni. 

"Kad smo kod boka, kad ćemo imati neki kršten prodor po boku", pitao se drugi navijač Srbije. 

Naravno, ima i onih koji su nezadovoljni cenom karte. 

"Što niste stavili po 100 evra karte".