01.08.2024.

08:45

Foto: printscrinee

Sport

Stanković napravio haos! Sočno psovao trenera Dinama, hteo da ga bije (VIDEO)

Spartak je ubedljivo slavio protiv Dinama u gradskom derbiju (3:0), a meč je mogla da obeleži tuča trenerta. Stanković je u jednom trenutku ispalio sijaset sočnih psovki ka klupi Dinama, i to na srpskom jeziku. Posvađao se sa pomoćnim trenerom Dinama Rolanom Gusevim. Srpskog trenera su iznervirale gestikulacije rukama kolege na klupi Dinama. Dok ga je "častio" silnim psovkama besno je krenuo na klupi Dinama i delovalo je da bi se fizički obračuno s njim.

Na sreću sprečen je veći incident. Zaustavio ga je četvrti sudija koji je bio u blizini, kao i Stankovićev stručni štab na čelu sa Nenadom Sakićem.

Pogledajte šta se desilo!

Dejan Stanković je  doživeo  poraz na startu prvenstva, ali je onda usledio trijumf u prvenstvu, zatim i u Kupu Rusije.  Bio je naš stručnjak na udaru ruskih medija posle lošeg starta, ali sad priznaju da su pogrešili i da su ga potcenili. 

"Zadivljuje nas napredak Spartaka. Rano je donositi zaključke ali utisak o Stankoviću nije isti kao nakon mečeva protiv Orenburga i Himkija", pišu Rusi, a Spartak je sa 2:0 poražen od Orenburga, dok je Himki pobedio sa 3:1.