01.08.2024.

09:14

Foto: profimedia

Sport

Ode i Gudelj?! Čuveni Italijan otkrio sve!

Dugogodišnja uzdanica Sevilje na meti je bogatog kluba koji može da kupi ne samo Gudelja, već i sve njegove saigrače ukoliko želi!

Al Šabab je opasno zagrizao za igrača koji ove godine puni 33 godine, a ostaje da se vidi kako će španski klub reagovati na ponudu iz Saudijske Arabije. Nije da Sevilja nema finansijskih problema, ali je jasno kao dan da je upravo Srbin jedan od važnijih šrafova u mašineriji standardnog člana La lige i da će čelnici kluba biti u velikom problemu.

Informer

Saudijci nemaju milosti, gotovo sve što požele i dobiju, pa su prošlog leta odveli Bona i Ivana Rakitića, koji je veliki prijatelj sa Nemanjom i otišao je upravo u Al Šabab.

Ipak nije se dugo zadržao, otišao je u splitski Hajduk nakon godinu dana i nema sumnje da će dati neki savet Gudelju ukoliko uopšte bude razmatrao da napusti Španiju. 

Podsetimo, naš as se lepo opario 2017.  kada je iz Ajaksa otišao u kineski Tijenđin Tede i dobio 5.200.000 evra godišnje! Iako je imao ugovor na tri godine, izdržao je samo jednu, a možda je došlo vreme da ponovo dobrano naplati svoje znanje.

Informer

Vredi istaći i da je ostavio dubok trag u Sevili, sa kojim je već dva puta osvajao Ligu Evrope, ali i da je ljubimac navijača, pa ostaje da se vidi da li će milioni u njegovom slučaju usepti da prevagnu, kao što su kod njegovih saigrača iz nacionalnog tima, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića.