04.08.2024.

11:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Lalatović digao prašinu izjavom: Nemam ništa protiv da radim u Hajduku i da im donesem titulu!

Otkako je prekinuo saradnju sa Spartakom iz Subotice, fudbalski stručnjak je bez angažmaana. Bivši strateg Crvene zvezde uzeo je sebi oduška tri meseca, a za dve nedelje planira da se vrati trenerskom poslu.

Nekadašnji fudbaler gostovao je u hrvatskom podkastu "Denis" i tom prilikom poručio da bi jednog dana došao u Dalmaciju i vodio Hajduk, naravno ukoliko takva ponuda stigne na njegovu adresu.

- Nisam nikada imao ponudu iz Hrvatske, ali ako bih je dobio, zašto da ne. Hajduk dugo čeka titulu, ali i Srna, Pletikosa, Hrgović… moji veliki drugari su nekada igrali u Hajduku i mislim da Hajduk kao klub zaslužuje da osvoji titulu - nadovezao se iskusni trener.

Svestan je bivši trener Vojvodine da bi taj korak podigao veliku buru, pogotovu zbog netrepeljivih odnosa između dve komšijske zemlje. 

- Ipak, pitanje je da li bi me navijači prihvatili, jer dolazim iz Srbije. Ako bi me prihvatili, ne bih imao ništa protiv da radim u Hajduku i da im baš ja donesem titulu - priznao je Lalatović.

Informer

Nenad Lalatović

Tokom podkasta, Lalatović je pričao o svojim počecima, fudbalskoj i trenerskoj karijeri, a u jednom trenutku napravio je paralelu između hrvatskog Dinama i kluba iz Ljutice Bogdana. 

- Dinamo je u Hrvatskoj kao Crvena zvezda kod nas u Srbiji. Uzima skoro svake godine titule. Cenim ih kao klub, to je veliki klub sa velikim igračima, ali sam navijao da Hajduk ili Rijeka uzmu titulu prošle sezone da malo prekine njihovu dominaciju - zaključio je Lalatović.