06.08.2024.

20:10

Foto: profimedia

Sport

Nole puni baterije na primorju! Posle osvojenog zlata stigao u Crnu Goru!

Srpski as je posle ogromnog uspeha na najvećoj sportskoj smotri u Parizu, gde je u nedelju u finalu pobedio Karlosa Alkaraza i stigao do najsjajnijeg odličja odlučio da se malo odmori. 

Iako se očekivalo da će se Đoković posle završenih obaveza u francuskoj prestonici uputiti ka Beogradu, on je odlučio da ipak otputuje u Crnu Goru zajedno sa svojom porodicom. 

Novi olimpijski šampion je po dolasku na primorje odlučio da se prošeta, a po običaju najmađi, ali o odrasli su ga zaustavljali u nameri da se slikaju s njim, dobiju autograme, ali i da mu čestitaju na osvojenom zlatu. Naravno, Nole im je sa osmehom svima ulazio u susret. 

Inače, Đoković je i pre odlaska na Olimpijske igre boravio u Crnoj Gori, gde se upravo pripremao za izazove koje su ga posle čekali u Parizu. On je tada uhvaćen u društvu bivše ruske teniserke, ali i velike prijateljice Marije Šarapove u Kotoru. Očekuje se da će Đoković sa porodicom na primorju ostati do utorka 13. avgusta, kada bi trebalo da se pojavi na tradicionalnom dočeku srpskih sportista ispred Starog dvora.