07.08.2024.

23:11

Foto: Starsportphoto

Sport

Biće teško! Bandović veruje u trijumf nad Mariborom: Želimo pobedu, mi smo veliki klub!

Fudbaleri Vojvodine sutra od 20.15 časova gostuju ekipi Maribora, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Na konferenciji za medije u Sloveniji, trener "lala" Božidar Bandović i kapiten Njegoš Petrović izneli su očekivanja i ambicije pred duel sa slovenačkim prvoligašem.

- Veoma važna i značajna utakmica za obe ekipe. Ovo je tek prvo poluvreme. Naš protivnik ima individualni kvalitet, vidi se ideja trenera i šta želi od ekipe. Spremni smo da reagujemo ako neke stvari postave na terenu drugačije. Biće teška utakmica, ali verujem u igrače i očekujem povoljan rezultat pred revanš. Želimo pobedu, mi smo veliki klub, ali videćemo kako će se utakmica razvijati - poručio je Bandović.

Informer

Fudbaleri Vojvodine

Starteg novosadskog kluba nije zabrinut posle tri vezana poraza, dva od Ajaksa u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kao i od Čukaričkog u okviru Superlige.

- Nisu nas poljuljali porazi od Ajaksa i Čukaričkog. Ova ekipa ima pobednički mentalitet, učimo na greškama iz tih utakmica, i sigurno da možemo bolje nego u prethodnim utakmicama - dodao je crnogorski stručnjak.

Kapiten Vojvodine Njegoš Petrović (25), smatra da pred ekipom nije lak zadatak, ali veruje u pozitivan rezultat protiv Maribora. 

- Specifična i teška utakmica, pred njihovim navijačima. Analizirali smo ih, znamo i njihove vrline ali i mane i upravo ćemo te mane pokušati da iskoristimo. Ovo je za nas prekretnica sezone i moramo da odigramo čak i bolje nego protiv Ajaksa ukoliko želimo pobedu. Mi svaku utakmicu gledamo isto, uvek želimo najbolji mogući rezultat i da pružimo maksimum na terenu - poručio je Petrović.