12.08.2024.

14:45

Foto: profimedia

Sport

Šok! Pukao jedan od najpoznatijih brakova! Čuveni fudbaler se razvodi

Novopečeni član Milana i njegova dugogodišnja izabranica šokirali su javnost zajedničkom objavom da se razvode. Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih, a često su i u javnosti imali izlive ljubavi i nežnosti.

Venčali su se u Veneciji, 17. juna 2017, a imaju i četvoro dece - trojicu sinova i ćerku. Popularna influenserka uvek je i svuda u stopu pratila svog supruga, a tako je bilo i ovog leta u Nemačkoj, gde je Morata sa reprezentacijom Španije osvojio titulu prvaka Evrope.

Nedavno su Alvaro i Alis uslikani na Sardiniji, u čuvenom letovalištu Porto Ćervo, gde su odmarali zajedno sa svojim mališanima. I ništa nije slutilo na razvod, naprotiv, izgledali su zaljubljeniji nego ikad, zbog čega je javnost ostala zatečena.

Njih dvoje su po povratku sa odmora objasnili da u vezi nije postojala treća osoba, već da se jedna niska nerazumevanja pretvorila u definitivan krah braka.

"Posle mnogo razmišljanja, Alis i ja smo doneli odluku da razdvojimo naše puteve. Predivan odnos međusobnog poštovanja, u kom smo se voleli i pomagali. Bile su to divne godine i rezultat je četvoro dece, koja su nesumnjivo najbolja stvar koju smo ikada uradili. Ovo je bolna odluka, pa oboje tražimo poštovanje i empatiju. Nemojte da izmišljate priče, kod nas nije bilo nepoštovanja, samo mnogo neprekidnih nesporazuma, koje malo po malo troše. Alis će uvek imati posebno mesto u mom srcu i sve što smo zajedno doživeli je bilo neverovatno i veliko iskustvo", napisao je Morata.

Brlo brzo se na saopštenje iskusnog centarfora nadovezala i njegova, uskoro, bivša supruga.

"Samo da se zahvalim Alvaru za sve što je učinio za mene i na tome kako je brinuo meni. Bio je divan otac i muž, zato mogu da mu poželim sve najbolje", poručila je Alis.