12.08.2024.

16:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Srbin dobio vredno priznanje u Emiratima, pa citirao Karija Pešića!

Mnogi su ga osporavali dok je bio u Crvenoj zvezdi, sumnjali u njegove kvalitete, ali je i po odlasku sa "Marakane" potvrdio da itekako poseduje kvalitet.

Mladi strateg Miloš Milojević je na klupi Al Vasla ostvario sjajne rezultate prošle sezone i prilično sigurno i ubedljivo doneo klubu "duplu krunu", iako nisu bili u krugu favorita. Zaradio je tako novi ugovor, šeici su prezadovoljni njegovim radom, a sada je stigla još jedna nagrada.

Prema glasovima igrača, navijača i trenera, bivši šef stručnog štaba crveno-belih izabran je za najboljeg trenera u Emiratima. Na svečanosti u Abu Dabiju uručeno mu je priznanje, a stručnjak rodom iz Knjaževca je odmah posle toga napisao zanimljivu poruku na svom Instagram profilu.

Tom prilikom citirao je i Svetislava Karija Pešića, selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

"Hvala igračima, osoblju i upravi Al Vasla na svemu, kao i neverovatnim navijačima. Nema dobrog trenera, bez dobrih igrača. To je rečenica jednog od najboljih košarkaških trenera na svetu Svetislava Pešića, sa kojom se u potpunosti slažem. Moram samo da dodam da nema dobrog trenera bez stručnog štaba i tehničkog osoblja. I njima se zahvaljujem. Hajde da u novoj sezoni napravimo nove uspomene", poručio je Milojević.

Tagovi:
sport Ujedinjeni Arapski Emirati Miloš Milojević Al Vasl