15.08.2024.

13:51

Foto: profimedia

Sport

Policija počela da hapsi, jedna osoba u bekstvu! Detalji istrage o napadu na oca Lamina Jamala!

Detektivi potvrdili da su uhapšeni muškarci učestvovali u ranijem incidentu u kojem je Munir snimljen u uličnoj raspravi nakon što je poliven vodom sa balkona, prenosi Dejli Mejl.

Nakon toga se oglasio i portparol regionalne polcije  "Mossos d'Esquadra".

- Mogu potvrditi da su tri osobe uhapšene nakon ubadanja muškarca u naselju Rokafonda u Mataru. Istraga je i dalje otvorena i policajci i dalje pokušavaju da utvrde nivo umešanosti uhapšenih -  rekao je on.

Prema lokalnim izveštajima, četvrti muškarac je još uvek u bekstvu, a portparol policije je najavio moguća nova hapšenja.

- Moguće je da će kasnije danas biti još hapšenja. Trenutno nismo u mogućnosti da pružimo više detalja o godinama i nacionalnostima uhapšenih. Ono što možemo reći je da se ubadanje dogodilo u 21:10 na parkingu, a hapšenja su usledila nekoliko sati kasnije i tri uhapšene osobe su bile u pritvoru do 23:00 - istakao je on.

Podsetimo, otac Lamina Jamala jednog od najboljih mladih fudbalera današnjice Munir Nasraui izboden je nožem tokom tuče, a zadobio je više od jedne ubodne rane, prenose svi španski mediji. Njegovo stanje je stabilno, van životne opasnosti.