15.08.2024.

16:13

Foto: Tanjug/AP

Sport

Gde nestade stari Ronaldo?! Svet se smeje Portugalcu zbog katastrofalnog slobodnjaka i reči koje je mrmljao! (VIDEO)

Udarci slavnog asa u poslednje vreme često završe daleko iznad prečke, a sada se to desilo i u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije u meču njegovog Al Nasra sa Al Tavunom.

Jeste Ronaldov tim pobedio sa 2:0, a Kristijano je 23. uzastopnoj sezoni uspeo da upiše gol, ali su ga navijači stavili na stub srama iz drugog razloga.

Korisnici društvenih mreža su opleli po njemu jer je pre izvođenja slobodnog udarca rekao sam sebi "ja sam najbolji", a zatim je poslao loptu viiiisoko preko gola.

I to nije sve! Svi su primetili na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj da je Kristijano toliko željan golova, da bukvalno nije dozvoljavao saigračima iz nacionalnog tima da se približe lopti kod prekida. Zapravo, njima ni ne pada na pamet da ga pitaju, a šta tek reći za igrače u Saudijskoj Arabiji, koji ga gledaju kao Boga.

Inače, Kristijano je u osmom minutu asistirao Jahiji za 1:0, a onda je u 57. minutu postavio konačan rezultat. U finalu će se Portugalac i njegovi saigrači sastati sa Al Hlalom za koji nastupaju Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović. Oni su savladali Al Ahli nakon što je Mitrović u 91. minutu izjednačio na 1:1, a onda su obojica su pogodili u penal seriji i zakazali finale u subotu.