16.08.2024.

08:01

Foto: profimedia

Sport

Srbin napokon razbija maler!? Ovaj klub krenuo po Piksijevog "orla"

Transfer sapunica sa Lazarom Samardžićem u glavnoj ulozi i dalje traje! Mladi fudbaler je početkom meseca otpustio svog oca Mladena, jer mu je ovaj pokvario sve dosadašnje potencijalne transfere, pa postoji velika šansa da se sada napokon nešto promeni.

Nije tajna da je Srbin bio velika želja Juventusa, Intera, Napolija, Fenerbahčea, Lacija, Notingem Foresta i Milana, a od nekih je bio na samo korak do potpisa.  

Informer

No, sve se izjalovilo, a prema informacijama italijanskih medija, po reprezentativca Srbije krenula je Atalanta, koja ga vidi kao zamenu za Teuna Kopmejnesa.

Iako je italijanski klub prevashodno želeo Meta O'Rajlija iz Seltika, Škoti su odvalili cenu, tražili 27.000.000 eva za Danca, pa se Atalanta okrenula Lazaru.

Informer

Verovatno će i Srbinu pasti kamen sa leđa kada promeni sredinu, a valjalo bi razbiti maler posle velikog broja propalih transfera. Mnogi nisu uspeli da ga dovedu u svoje redove zbog raznih zatezanja i menadžerskih provizija, a ostaje da se vidi u danima pred nama da li će Atalanta imati više sreće.