16.08.2024.

11:00

Foto: profimedia

Sport

Oglasio se Jamalov otac nakon napada! Bio sam između života i smrti! (VIDEO)

Otac jednog od najboljih mladih fudbalera sveta uključio se telefonskim putem u emisiju "El Chiringuito" i tom prilikom razgovarao sa novinarom Hoseom Alvarezom o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

- Hvala Bogu da sam u bolnici, malo sam bolje. Moram da budem miran i smiren za sopstveno dobro i dobro moje prodice. Nemam drugog izbora, moram da mislim da će pravda biti zadovoljena! Hvala Bogu koji je veliki i za sve ima rešenje - poručio je Munir Nasraui nakon što je izboden u Španiji.

Otkrio je otac zvezde Barselone da je bio i te kako uplašen.

- Naravno da sam se plašio, video sam sebe između života i smrti , uplašen kao i svako ljudsko biće!  Ne znam kada ću izaći iz bolnice, nadam se što pre! Zahvalan sam što ću ponovo govoriti. Nadam se da će ove godine Barsa biti sjajan tim i da će uraditi velike stvari - rekao je on nakon što je upitan o budućnosti Laminovog kluba, pošto ne krije da već razmišlja o učinku svog sina i njegovog tima ove sezone.

Informer

Takođe, on je napisao dve poruke na svom Instagram nalogu. U prvom obraćanju se zahvalio svima na pruženoj podršci: „Hvala svima na ohrabrenju, sada sam bolje, veliki zagrljaj za sve“, napisao je Munir.

Informer

Nekoliko sati kasnije, objavio je fotografiju sa sinom nakon osvajanja Evropskog prvenstva, uz tekst: „Vratiću se jači nego ikad, ljudi moji”.