16.08.2024.

20:32

Foto: FK Voždovac

Sport

Talentovani golman napustio Humsku! Partizanovo dete pojačalo Voždovac (VIDEO)

Talentovani čuvar mreže koji je prošao celu omladinsku školu crno-belih, sa "zmajevima" je potpisao ugovor na četiri godine, saopštio je srpski prvoligaš.

Radulaški je član reprezentacije Srbije do 18 godina. Trener golmana Voždovca Jusmir Hatunić rekao je za klupski sajt da je Radulaški trenutno jedan od najtalentovanijih golmana u Srbiji.
"Sjajne je građe, sjajnih fizičkih predispozicija, veliki radnik, sjajan momak i za Voždovac je ovo zaista veliki transfer, jer od ovog momka mogu da se očekuju samo velike stvari - istakao je Hatunić.
Dodao je da je mladi golman imao težu povredu, zbog koje će u narednih mesec dana biti uz lekarski tim, kako bi se što pre vratio u takmičarski pogon.

Mladi golman je izrazio zadovoljstvo što je dobio priliku u Voždovcu da debituje u seniorskoj konkurenciji. 

- Mnogo sam srećan što sam došao u ovaj klub, Voždovac je iznedrio mnogo dobrih golmana. Drago mi je što su me igrači, kolege i treneri prihvatili onako kako i dolikuje klubu kao što je Voždovac. Želim da ovaj klub vidim na vrhu tabele, jedva čekam prvu priliku da se dokažem šefu i stručnom štabu, da se vratim iz povrede i da Voždovac ponovo uđe u Superligu - poručio je Radulaški.