17.08.2024.

07:24

Foto: ATA Images

Sport

Sjajno! Doskorašnji as Partizana debitovao u Španiji i odmah upisao asistenciju! (VIDEO)

Povremeni reprezentativac Srbije je u 1. kolu Druge lige Španije prvi put odigrao takmičarsku utakmicu u dresu novog kluba i to kao starter.

Baždareva Saragosa je razmontirala Kadiz, slavila sa 4:0, a mladi Novopazarac imao je zapaženu ulogu na debiju i već posle 14 minuta igre upisao je prvu asistenciju.

Ruku na srce, Samedov saigrač Soberon poslao je bombu sa 20 metara, ali je pre toga Srbin izdržao na leđima rivala i sjajno spustio loptu ka svom igraču.

Činjenica da je doskorašnji fudbaler Partizana bio starter na otvaranju nove sezone sigurno će mu dati vetar u leđa, a to koliko u Saragosi veruju u njega dokazuje to što je potpisao petogodišnji ugovor sa ovim klubom.

Visoka su očekivanja pred Samedom, koji je nagradu za dobre partije u crno-belom dresu dobio našavši se na širem spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Ukazana mu je šansa da debituje za seniorski tim na pripremnim mečevima u Rusiji i Kipru u martu ove godine. Među putnicima na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj se nije našao, ali je definitivno na dobrom putu.