17.08.2024.

12:53

Foto: REUTERS

Sport

Zvezdi Engleske ljubavni život došao glave! Žena i ljubavnica ga izbacile iz njegovih vila! (FOTO)

I tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj u javnost je isplivala informacija da su njegova zakonita žena Eni Kilner i ljubavnica Lorin Gudman posmatrale njegove utakmice sa lica mesta.

Haos u privatnom životu Kajla Vokera se nastavio i nakon EURA, pošto je prvo objavljeno da je on zapravo otac drugog deteta njegove ljubavnice, Lorin Gudman.

Bogatstvo koje poseduje defanzivac Mančester sitija procenjeno je na 27 miliona funti, a pored toga poseduje i dve vile čija je vrednost skoro četiri miliona funti. Zanimljivo je da u jednoj živi njegova žena, a u drugoj njegova ljubavnica.

Voker se nadao da će moći da se vrati kući kod Eni i njihovo četvoro dece, ali je ona ipak odlučila da ga izbaci iz njegove rođene vile.

Sa druge strane ni Lorin ne želi da vidi Kajla posle čitave drame na Evropskom prvenstvu, tako da Voker ne može da živi u vilama koje su u njegovom posedu.

Zbog toga je u pomoć slavnog Englezu pritrčao njegov klub, Mančester siti, koji mu je obezbedio smeštaj u apartmanima koje ima za tek pridošle igrače.

Videćemo na kraju kako će se Kajl Voker izvući iz čitave ove zavrzlame, ali za sada mu se uopšte ne piše dobro.