18.08.2024.

10:34

Foto: Reuters

Sport

Peh za pehom za Ristića! Srbin se povredio šesti put u poslednjih godinu dana!

Klub iz Viga saopštio je da je Ristić osetio nelagodnost u desnoj potkolenici tokom zagrevanja, zbog čega je umesto na teren završio na klupi za rezervne igrače. U narednim danima biće podvrgnut detaljnim medicinskim pregledima kako bi se utvrdio stepen povrede.

Ovo je već šesta povreda koju je Ristić pretrpeo u poslednjih 12 meseci, što dodatno komplikuje njegovu karijeru u dresu Selte.

Informer

Njegovi problemi sa povredama počeli su još tokom poslednje sezone u Benfiki, kada je propustio značajan broj utakmica. Nažalost, ta "loša sreća" se nastavila i nakon prelaska u Seltu, gde je tokom prošle sezone pauzirao čak pet puta zbog različitih zdravstvenih komplikacija.

Ristić je ovog leta uspeo da se nametne treneru Klaudiju Hiraldesu, što je rezultiralo time da klub pošalje Manua Sančesa na pozajmicu u Alaves.

Međutim, nova povreda ponovo ga udaljava od terena, što je veliki peh za srpskog fudbalera koji se nalazi u najboljim igračkim godinama.

Informer

Ristić, koji ima ugovor sa Seltom do 2026. godine, do sada je odigrao 15 utakmica za klub, od čega 12 u španskoj Primeri. Iako je prošlu sezonu započeo kao starter, povrede su ga sprečile da ostvari kontinuitet nastupa.

Navijači i klub sada s nestrpljenjem očekuju rezultate medicinskih pregleda, nadajući se da će Ristić uskoro biti spreman da se vrati na teren i pruži maksimum.