18.08.2024.

11:15

Foto: printscreen Twitter

Sport

Ronaldo zgrozio planetu! Mitar i SMS mu srušili snove, a on povukao vulgaran potez! (VIDEO)

Meč je započeo obećavajuće za Al Nasr, koji je imao minimalnu prednost na poluvremenu, ali sve se promenilo u drugom delu utakmice. Na krilima srpskih fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića i Aleksandra Mitrovića, Al Hilal je u periodu od 55. do 72. minuta postigao četiri gola, što je potpuno slomilo Ronalda.

Vidno frustriran, Ronaldo je počeo da proziva saigrače na terenu, gestikulirajući rukama da "spavaju" i da je utakmica već izgubljena.

Međutim, najviše pažnje privukao je neprimeren potez kada je u jednom trenutku imitirao vršenje velike nužde. Ovaj gest zgrozio je prisutne navijače, a društvene mreže su se brzo usijale od negativnih reakcija.

Zbog ovakvog ponašanja, spekuliše se da bi Ronaldo mogao da bude kažnjen. Saudijska Arabija poznata je po strogim pravilima ponašanja, a sramno gestikuliranje nije nešto što se toleriše. Moguće je da će portugalska zvezda biti suspendovana, što bi bio ozbiljan udarac za njegovu karijeru u ovoj zemlji.

Ostaje da se vidi kakve će posledice Ronaldo snositi zbog ponašanja, ali jedno je sigurno – ovaj incident neće proći nezapaženo.