18.08.2024.

18:50

Foto: profimedia

Sport

Kakva golčina Babića! Ekipa Dejana Stankovića nastavlja da niže trijumfe! (VIDEO)

Ekipa pod vođstvom srpskog stratega Dejana Stankovića započela je meč silovito i odmah nametnula svoj ritam. To im se "isplatilo" već u trećem minutu susreta kada je reprezentativac Kostarike, Manfred Ugalde, bio precizan i doveo domaćine u vođstvo.

Svega nekoliko minuta kasnije je bivši štoper Crvene zvezde Srđan Babić, efektnim pogotkom udvostručio prednost Moskovljana.

Naime, Barko je izveo korner sa leve strane, a Babić se odlično snašao u kaznenom prostoru i snažnim udarcem pronašao put do mreže i postigao svoj drugi gol u sezoni. 

Iako su gosti u više navrata pokušali da priprete mreži Moskovljana, rezultat je do odlaska na pauzu ostao nepromenjen. Nakon odmora domaćini su nastavili u istom ritmu, dok je tempo Voronježa znatno opao. 

To je iskusno iskoristio Argentinac Esekijel Barko, koji je prvo iznudio penal, a potom sa bele tačke potvrdio trijumf svoje ekipe.

Izabranici Dejana Stankovića solidno su otvorili novu sezonu ruskog šampionata, a nakon pet odigranih utakmica zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli Premijer lige sa deset bodova. U narednom kolu, 28. avgusta, Moskovljani gostuju ekipi Zenita, dok ih tri dana nakon toga očekuje duel u okviru grupne faze tamošnjeg Kupa, protiv Dinamo Mahačkala.