19.08.2024.

22:10

Foto: profimedia

Sport

Kakva šteta! Vlahović se taman ponadao da je overio trijumf Juvea, kad ono... (VIDEO)

Izabranici Tijaga Mote slovili su za favorita uoči duela sa novopečenim članom italijanskog šampionata, a tu ulogu opravdali su već u 23. minutu. Belgijanac Samjuel Embangula postigao je gol sa ivice kaznenog prostora, precizno pogodivši donji desni ugao.

Klub iz Torina je nakon toga dodatno pojačao intezitet i preuzeo terensku inicijativu, što mu se isplatilo u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, kada je Amerikanac Timoti Vea primio pas u šesnaestercu, izašao jedan na jedan sa golmanom i šutirao u levu stranu gola. Lopta se odbila u stativu, koja je ovoga puta bila saveznik crno-belima.

Rezultat bi bio veći, da gol srpskog napadača Dušana Vlahovića nije poništen. Naime, naš reprezentativac je po povratku sa pauze bio precizan i glavom poslao loptu u mrežu, ali reagovao je VAR i ispostavilo se da je asistent Kambijazo ramenom bio u ofsajdu.

Pogledajte u video-snimku ispod kako je bivši fudbaler Partizana i Fiorentine postigao pogodak.

Imao je srpski as još nekoliko prilika da ponovo zatrese mrežu izabranika čuvenog španskog asa Seska Faberagasa, a najupečatljivija je bila ona u 53. minutu. Vlahović se ponovo našao u odličnoj poziciji, kada je šutirao glavom, ali je sada pogodio samo stativu.