21.08.2024.

00:05

Foto: EPAIMAGES

Sport

Pobedili, a on razočaran! Ovo je reakcija trenera Bodea posle Zvezde

Norveški prvak bio je bolji tokom većeg dela susreta od crveno-belih, vodio je i 2:0 početkom drugog poluvremena, a Zvezdi je nadu u prolaz dalje vratio Ognjen Mimović, pogotkom u 75. minutu meča.

Upravo zbog takvog toka dešavanja na utakmici, trener domaćeg tima Knutsen izjavio je da nije zadovoljan u potpunosti, iako je njegov tim uspeo da stekne prednost pred revanš. Prema Knutsenovim rečima, posebno ga nervira to što je Bode primio gol iz prekida, iako je upravo taj segment igre naročito uvežbavao na treninzima.

- Malo sam razočaran, jer smo mnogo govorili o prekidima. Analizirali smo njihov prekid i razočaran sam što smo primili gol na takav način. Imali smo odličan momenat u drugom poluvremenu, postigli dva brza gola i imali nekoliko šansi za treći. Igramo protiv ekipe koja ima dosta iskustva, nije lako. U poslednjih 15 minuta smo izgubili koncentraciju - poručuje Knutsen.

I zaista, u finišu meča Zvezda je ozbiljno pripretila čak da dođe i do izjendačenja. Trener norveškog tima ocenuje da je to donekle bilo i očekivano.

- Protivnik nas je pritisnuo. Mnogo više su oni napadali po krilima, čak su se i napadači izvlačili na krila. I mi smo mnogo gubili lopte. Što se tiče revanša u Beogradu, čulo smo mnogo stvari o atmosferi na stadionu. Nadam se da smo mnogo naučili iz večerašnjeg meča - zaključuje trener Bodea.