21.08.2024.

10:06

Foto: printskrin Instagram alriyadh_fc

Sport

Borjan predstavljen u novom klubu, oglasila se i Sneža! Sve što smo želeli... (FOTO/VIDEO)

Sve je gotovo, pao je potpis, a Milan Borjan je uhljebljenje pronašao na Bliskom istoku. Nakon sezone na pozajmici u Slovanu iz Bratislave iskusni golman se ovog leta rastao sa Zvezdom, sa kojom je osvojio šest titula i tri Kupa i za koju je nastupao u Ligi šampiona.

Ljubimac delija je u Rijad stigao kako bi nadomestio odlazak doskorašnjeg prvog čuvara mreže Martina Kampanje, pa ne čudi što čelnici kluba imaju velika očekivanja od njega. Kako i ne bi kada je reč o prekaljenom čuvaru mreže slavnog srpskog kluba i dugogodišnjem reprezentativcu Kanade. 

Ovim transferom oduševljena je i njegova lepša polovina, Snežana Borjan, koja se raduje novom izazovu u životu i karijeri voljenog izabranika.

Informer

Borjan nikada nije krio da mu je lepa supruga uvek davala vetar u leđa i bila najveća podrška, pa je sigurno da je ona "aminovala" ovaj potez čoveka koji je ispisao svoje ime zlatnim slovima u istoriju Crvene zvezde.

Informer

"Sve što smo želeli, sve što smo hteli, to smo i ostvarili", napisala je uspešna preduzetnica uz fotku muža, a velim slovima je napisala stihove čuvene Zvezdine pesme.

Rijad je ove sezone ušao u elitu i trenutno ima samo dvojicu stranaca, a moguće je licencirati čak deset.

Tagovi:
Saudijska Arabija Milan Borjan Rijad Snežana Borjan Al Rijad