21.08.2024.

16:29

Foto: profimedia

Sport

Velika šansa za Pavlovića! Trener Milana planira da baci Srbina u vatru!

Iako nije bio na terenu proteklog vikenda, trener Rosonera, Paulo Fonseka, ozbiljno razmatra mogućnost da Pavlovića uvede u prvu postavu u narednoj utakmici protiv Parme.

Portugalski stručnjak je zadovoljan fizičkom pripremom Pavlovića, što je ključni faktor u njegovoj odluci. Pavlović se još uvek prilagođava Fonsekinom sistemu igre, ali njegov fizički potencijal i snaga omogućavaju mu da brzo uhvati ritam utakmica u Seriji A.

Informer

Strahinja Pavlović

Štoper Tijao, koji je razočarao u prethodnom susretu protiv Torina, izgubio je poverenje trenera, što je otvorilo vrata Pavloviću da se udruži sa Fikajom Tomorijem u defanzivnom bedemu Milana.

Prema pisanju "Gazete delo Sport", Pavlović nije jedini novajlija koji bi mogao da debituje u narednom kolu. Emerson Rojal, koji zbog pravnih razloga nije bio u protokolu na premijeri, takođe je kandidat za startnu postavu.

Informer

Strahinja Pavlović

S obzirom na slabiju partiju Davidea Kalabrije u prethodnoj utakmici, moguće je da će i on završiti na klupi, a Emerson će zauzeti njegovo mesto.

Takođe, Luka Jović, još jedan srpski fudbaler, mogao bi da dobije novu šansu u napadu Milana. Povreda Alvara Morate otvorila je prostor za Jovića, pa bi publika na Enio Tardiniju mogla da vidi dva Srbina u startnoj postavi Milana.

Navijači Rosonera s nestrpljenjem iščekuju narednu utakmicu, gde će, uz potencijalna pojačanja na terenu, Milan pokušati da nastavi sa dobrim rezultatima u borbi za vrh Serije A.