23.08.2024.

18:16

Foto: profimedia

Sport

Krčka se u Jermeniji! Olimpijakos zagrizao za srpskog golmana koji je postigao gol iz svog šesnaesterca!

Fudbaler koji je svojevremeno nastupao za srpske drugoligaše, kao i lučansku Mladost i kragujevački Radnički, skrenuo je pažnju na sebe odlaskom u Jermeniju. Najpre je srpski internacionalac šest godina nastupao za Alaškert, da bi u ovogodišnjem zimskom prelaznom roku pojačao Nou.  

Čančarević je postao jedan od heroja kluba iz jermenske prestonice, kada je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija postigao gol iz svog kaznenog prostora. Njegov maestralan pogodak izazvao je veliko interesovanje širom sveta, te su na njegovu adresu pristigle brojne ponude.

Najozbiljnija do sada dolazi iz grčkog Olimpijakosa, gde trener Hoze Luis Mendilibar želi da pojača konkurenciju među čuvarima mreže. Pirejski klub već ima Aleksandrosa Pahalakisa i Konstantinosa Colakisa na raspolaganju, ali se očigledno odlučio da dodatno ojača svoj golmanski kadar.

Informer

Ognjen Čančarević

Ukoliko do dogovora dođe, rođeni Užičanin bi mogao da zaigra u jednom od najuglednijih klubova Evrope, što bi predstavljalo veliki korak i napred u njegovoj dugogodišnjoj karijeri.