23.08.2024.

23:08

Foto: Starsportphoto

Sport

Ekipa Nenada Lalatovića deklasirala Čukarički!

Domaći tim je odlično započeo utakmicu, preuzevši vođstvo zahvaljujući nesrećnom autogolu Francuza Sambua Sisoka u 25. minutu meča. Samo deset minuta kasnije, Lučanci su izveli brzu i preciznu kontru, koju je Uroš Ljubomirac krunisao prelepim golom.

Vezista se našao u idealnoj poziciji, "osamio" se u protivničkom šesnaestercu i iskoristio priliku da uputi spektakularan udarac, koji se od prečke odbio direktno u mrežu. Golman Lazar Kaličanin nije imao šanse da interveniše.

Sa dva gola prednosti izabranici Nenada Lalatovića otišli su na pauzu, a po povratku sa iste su nastavili da rešetaju. Pretili su Lučanci ispred protivničkog gola, ali je odbrambena linija Čukaričkog blokirala sve njihove napade. 

Iako se činilo da ne mogu da pariraju rivalu koji je procvetao otkako je Lalatović došao na njihovu klupu, Sambu Sasoko uspeo je da postigne pogodak. Ovoga puta uspeo je Francuz da pogodi u mrežu Saše Stamenkovića i tako za nijansu smanji rezultatsku razliku.

U samom finišu susreta, strelac drugog gola lučanske Mladosti Uroš Ljubomirac, definitivno je stavio tačku na trijumf svog tima. Mladi Ognjen Krsmanović je poslao centaršut ka iskusnom napadaču, koji je precizno spakovao loptu u mrežu.