24.08.2024.

10:14

Foto: profimedia

Sport

Čuveni Englez na stubu srama! Zbog neprimerenih poruka ženama popio otkaz na televiziji!

Nekadašnji fudbalski as koji je u dresu Totenhema nastupio čak 202 puta, dospeo je u žižu janosti nakon što su procurili njegovi "nestašlusci" zbog kojih je ostao bez voditeljskog angažmana na Bi-Bi-Siju. 

Bivši sportista koji je igrao i za Njukasl, Notignem forest, Aston Vilu i Kvins Park Rendžers po završetku karijere latio se mikrofina i sjajno mu išao posao pred kamerama nakon što su ga povrede sprečile da pruži više na travnatom tepihu.

Informer

Ipak, sada ispašta zbog nepromišljenosti, pošto se jesenas našao u središtu skandala kada ga je kolegica optužila da joj je slao neprimerene poruke, a nakon nje se sa sličnim optužbama javilo još žena.

Poznata televizija ga je otpustila, a engleski mediji pišu kako je na tom poslu  Dženas zarađivao oko 200 hiljada funti godišnje.

Informer

Sada je u podcastu "Talksporta" preuzeo odgovornost.

- Nisam učinio ništa protivzakonito, to su bile neprikladne poruke između dve odrasle osobe koje su pristale na to. Stidim se i duboko žalim. Izneverio sam sebe, svoju porodicu, prijatelje i kolege, i svima dugujem izvinjenje! Jako mi je žao - rekao je Dženas.

Džermejn je na kraju otvorio dušu.

- Mislim da bi bilo pošteno reći da imam problem. Znam da sabotiram samog sebe i imam samodestruktivnu crtu! Znam da trebam pomoć i dobijam je! Mnogo sam grešio i trenutno sebi postavljam puno pitanja. Znam da ima mnogo posla koji treba obaviti, i biće teško. Pre nego što je išta od ovoga postalo javno, posetio sam svog lekara i nakon duge rasprave odlučio se za terapiju. Želim da pokušam da rešim te probleme, saznam odakle dolaze i zašto to radim ljudima koje volim. Nisam ponosan na ono što sam uradio i što sam rekao i smatram to varanjem iako se nikada ništa fizički nije dogodilo - poručio je Džermejn Dženas.