24.08.2024.

15:54

Foto: Reuters

Sport

Brajton šokirao Junajted! Novi napadač "crvenih đavola" glavni krivac za prosute bodove! (VIDEO)

Nisu uspeli izabranici Ten Haga da zabeleže nova tri boda u prvenstvu iako su dobar deo meča imali više od igre, ali se mora pohvatili i igra "galebova" koji zaista pružili sjajan otpor velikanu.

Brajton je čak uspeo da dođe do prednosti golom bivšeg igrača Junajteda, Danija Velbeka u 32. minutu susreta, na asistenciju Mitome, što je ozbiljno trglo ekipu iz Mančestera.

"Crveni đavoli" su od tog momenta ušli dosta agresivnije u sam susret, sve češće su ulazili u završnu trećinu terena, a to se već videlo samo dva minuta kasnije.

Nakon ubačene lopte sa strane Markus Rašford je glavom pucao po golu rivala, ali je Stil odlično odbranio, da bi nakon toga lopta pogodila napadača Junajteda u petu i odbila se u gol, koji je međutim poništen zbog ofsajda.

Samo desetak minuta kasnije novi pogodak za "crvene đavole". Ovoga puta posle odličnog prodora po desnoj strani lopta na levoj strani stiže od Garnaća koji upućuje udarac, ali onda lopta pogađa novog napadača Junajteda, Zirkzea koji se nalazio u ofsajdu i gol čete Ten Haga biva po drugi put poništen.