24.08.2024.

19:36

Foto: profimedia

Sport

Milenković debitovao za Notingem Forest! Ipsvič poveo, pa razbesneo Halanda i moćni Siti! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester sitija pokazali su zašto su favoriti za osvajanje titule ove sezone, nakon što su na domaćem terenu savladali Ipsvič sa 4:1, uprkos ranom vođstvu gostiju.

Ipsvič je šokirao "Građane" golom Šmodiksa u 7. minutu, ali je usledio munjevit preokret predvođen fenomenalnim Erlignom Halandom.

Norvežanin je pokazao klasu, postigavši het-trik, uključujući gol sa bele tačke u 12. minutu, a zatim još dva pogotka, od kojih je jedan bio asistencija Kevina de Brujnea. Haland je stavio tačku na utakmicu u 88. minutu, kada je postigao treći gol i potvrdio svoju neverovatnu formu.

Totenhem je takođe briljirao na svom terenu, pregazivši Everton sa 4:0. Hjong Min Son bio je najraspoloženiji, postigavši dva gola, dok su Bisuma i Romero dodali po jedan.

Ipak, meč je obeležio neverovatan kiks Džordana Pikforda, koji je direktno poklonio drugi gol domaćinima.

Srpski reprezentativac Nikola Milenković imao je savršen debi u Premijer ligi, odigravši svih 90 minuta za Notingem Forest u pobedi nad Sautemptonom sa 1:0. Milenković je bio neprelazan u odbrani, sačuvavši mrežu svog tima i pokazavši da je pravi oslonac za svoju ekipu.