24.08.2024.

21:59

Foto: AP/Photo

Sport

Pokažite im kako se to radi! Al Hilal trijumfovao na krilima Mitrovića i Milinković-Savića! (VIDEO)

Već u četvrtom minutu, napadač iz Smedereva je otvorio golgeterski konto meča, pošto je preciznim udarcem nakon asistencije Al Hamadana doveo svoj tim u vođstvo. Odmah su aktuelni šampioni Saudijske Arabije nametnuli svoj ritam, koji je protivnik sa dna tabele tamošnje lige, jedva uspeo da isprati.

Isti scenario se ponovio i u 40. minutu meča. Naime, 22-godišnji iranski napadač je ponovo uputio centaršut ka srpskom gogeteru koji je bio precizan i glavom spakovao loptu u mrežu. Iako je postojala potencijalna mogućnost da golman domaćina Paulo Vitor odbrani, činilo se kao da se Brazilac uplašio kada je video da je lopta kod popularnog "Mitrogola". Pogledajte u video snimku ispod kako je izgledao drugi pogodak smederevskog napadača.

Da stvar bude još veća, u strelce se upisao i drugi srpski reprezentativac koji igra u Al Hilalu, Sergej Milinković-Savić. Vezista sa našim i španskim pasošem je u nadoknadi prvog poluvremena dao prelep gol iz "slobodnjaka" i tako definitivno stavio tačku na trijumf svoje ekipe. Ni nekoliko fudbalera iz živog zida protivničkog tabora nije uspelo da spreči maestralan pogodak Srbina!

Opustili su se gosti nakon toga, a njihova odbrambena linija olako je sprečavala sve napade novopečenog prvoligaša. Rezultat je do kraja ostao isti, a nema sumnje da će Al Hilal veličati Srbe zahvaljujući kojima su upisali i petu pobedu u nizu.